Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@09:45:59 GMT

اختلال دوقطبی و روابط

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۰۲۲۴۰

اختلال دوقطبی و روابط

به گزارش اقتصادآنلاین،در زمان مناسب به اطرافیان خود بگویید دچار اختلال دوقطبی هستید. به‌محض آماده‌شدن پذیرا و صادق باشید. برای کمک به شریک زندگی خود در درک بهتر شرایط، به اشتراک گذاشتن این موارد را در نظر بگیرید:

• زمان تشخیص این بیماری

• آنچه در مراحل افسردگی باید انتظار داشته باشند

• آنچه در مراحل شیدایی خود باید انتظار داشته باشند

• معمولاً با خلق‌وخوی خود چگونه رفتار می‌کنید

• چگونه می‌توانند برای شما مفید باشند

یکی از بهترین راه‌های حمایت و موفقیت در رابطه، پایبندی به درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درمان به شما کمک می‌کند تا علائم و شدت تغییرات روحی را کاهش دهید. با کنترل این جنبه‌های اختلال، می‌توانید بیشتر روی رابطه خود تمرکز نمایید. شریک زندگی شما همچنین می‌تواند راه‌های ارتقا یک رابطه سالم را بیاموزد.

زندگی با فرد مبتلا به اختلال دوقطبی

اختلال دوقطبی یک بیماری مزمن روانی است. این امر بدان معنی است که شما تا آخر عمر با آن زندگی خواهید کرد و با آن کنار خواهید آمد. بااین‌حال، این بدان معنا نیست که شما نمی‌توانید یک زندگی شاد و سالم داشته باشید.

درمان می‌تواند به شما کمک کند تغییرات خلقی خود را کنترل کرده و با علائم خود کنار بیایید. برای استفاده بیشتر از درمان، ممکن است بخواهید یک تیم تشکیل دهید تا از شما مراقبت کند. 

علاوه بر پزشک اصلی، ممکن است بخواهید یک روانپزشک و روان‌شناس پیدا کنید. این پزشکان می‌توانند از طریق گفتاردرمانی به شما کمک کنند تا با علائم اختلال دوقطبی که دارو نمی‌تواند در کنترل آن‌ها به شما کمک کند، مقابله کنید.

همچنین ممکن است بخواهید به دنبال یک انجمن پشتیبانی باشید. با یافتن سایر افرادی که با این اختلال زندگی می‌کنند، می‌تواند گروهی از افراد که می‌توانید به آن‌ها اعتماد کرده و از آن‌ها کمک بگیرید را گرد هم آورد.

یافتن روش‌های درمانی که برای شما مفید باشد نیاز به پشتکار دارد. به همین ترتیب، هنگام یادگیری مدیریت اختلال دوقطبی و پیش‌بینی تغییرات خلقی، باید صبور باشید. همراه با تیم مراقبت خود، روش‌هایی برای حفظ یک زندگی سالم، شاد و سالم پیدا خواهید کرد.

درحالی‌که زندگی با اختلال دوقطبی می‌تواند یک چالش واقعی باشد، اما می‌تواند به حفظ شوخ‌طبعی در مورد زندگی کمک کند.

پربیننده ترین نکات جالب در مورد واکسن سینوفارم با تزریق آسترازنکا به سندروم گیلن‌ باره دچار می شوید! پاکسازی کبد با یک رژیم ۵روزه جهش کرونا به سمت کودکان +عکس آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۶/۲۲)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اختلال دوقطبی اختلال دوقطبی شما کمک یک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با اشاره به برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان گفت: در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود.

امیرسالار شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان اظهار کرد: اختلال اوتیسم با توجه به اینکه علتی مشخص و درمان قطعی ندارد، در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود و ایران نیز از این قائده مستثنی نیست و فعالیت‌های خوبی در این خصوص انجام شده است.

وی با اشاره به جزئیات برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان برای نخستین بار افزود: تعداد دونده و ورزشکار با ماهیت فرهنگ و ورزش، با بر تن داشتن پیراهن‌هایی که بر آنها طرح‌های کودکان اوتیسم نقش بسته بود و با شعار «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است» کنار یکدیگر دویدند.

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با بیان اینکه افزایش آگاهی عمومی جامعه هدف اجرایی شدن این طرح بوده است، تصریح کرد: برنامه‌ریزی این فعالیت از حدود سه ماه پیش انجام و زیرساخت‌های مورد نیاز آن فراهم شده است، همچنین ارتباط و هماهنگی با یک تیم ورزشی و تعداد زیادی ورزشکار انجام شد و با پیراهن‌های طراحی شده، این ورزشکاران در شهرهای دیگر و حتی شهرهای خارج از کشور نیز سفیران اوتیسم خواهند بود.

شریفی با اشاره به هماهنگی با هیئت ورزش‌های همگانی استان ادامه داد: با مساعدت باغ غدیر شهر اصفهان، این رویداد صبح روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت، برگزار شد و تعدادی از جوانان اوتیسم و سندروم داون و خانواده‌های آنها نیز در این جمع حضور داشتند.

وی با بیان اینکه برخی افراد از اوتیسم آگاهی نداشتند و با برگزاری این رویداد، به منظور کسب اطلاعات در خصوص این بیماری سوال کردند، گفت: امید است رویدادهای این چنینی ادامه‌دار باشد.

‌ کد خبر 751116

دیگر خبرها

  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • (ویدئو) نظر محمدرضا طالقانی درباره‌ دوقطبی دبیر - خادم: رسول همیشه خویشتن‌داری کرده
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • اختلال در عملیات دریای سرخ اتحادیه اروپا