Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرشاد عقیلی روان شناس گفت: گاهی برخی دانش آموزان بر اثر شوخی‌های کودکانه یا گوش ندادن به درس در محیط کلاس دچار برخی افسردگی‌ها یا سرخوشی‌های کوتاه مدت می‌شوند که به شدت می‌تواند برای سلامت روان مضر باشد، افسردگی‌های دانش آموزان در خواب باعث توهم و هذیان گویی می‌شود و در کلاس درس علاوه بر بی علاقگی نسبت به درس واکنش‌های ارادی را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: کودکان مبتلا به این بیماری دچار تغییرات خُلقی و رفتاری می‌شوند به طوری که درمحیط مدرسه خود را با درون گرایی و کم سخنی نشان می‌دهد، این تغییر خُلق و خو توانایی کودکان را به شدت کاهش می‌دهد و زندگی، روابط خانوادگی، عملکرد تحصیلی و روابط دوستانه را دچار اختلال می‌کند.  
چند درصد کودکان گرفتار اختلال دو قطبی می‌شوند؟
عقیلی در ادامه بیان کرد: کودکان بین سنین ۹ تا ۱۲ سال به هنگام دوقطبی بودن همیشه احساس بدبینی دارند، در کودکان زیر ۹ سال ثبات احساسات، بیش فعّالی و مداوم حرف زدن دیده می‌شود، همچنین حواس پرتی در هر دو گروه سنی بروز می‌کند، ۳۱ درصد کودکان و ۲۲ درصد نوجوانان افسرده، توهم اختلال‌های عاطفی را از خود نشان می‌دهند.

این روان شناس اشاره کرد: عوامل ژنتیک نقش بسزایی در ابتلای کودکان به دوقطبی دارند و به طور کلی چنانچه اگر یکی از والدین به این معضل دچار باشد، ۲۵ درصد فرزندان شانس ابتلا به این بیماری را دارند همچنین اگر هر دو والدین دچار اختلال دو قطبی باشند شانس ابتلای فرزندان به این بیماری بین ۵۰ تا ۷۵ درصد خواهد بود. کاهش استرس‌های محیطی و آموزشی می‌تواند درجهت کنترل اختلال افسردگی و دوقطبی موثر باشد.

   

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اختلال روحی اختلال دوقطبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۹۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: تعداد مبتلایان این بیماری در منطقه سیر صعودی گرفته است و با وجود اقدامات پیشگیرانه و درمانی انجام گرفته در منطقه، اقدامات کافی نبوده است.

وی بیان داشت: باید در راستای جلوگیری از بحرانی شدن وضعیت بیماری در منطقه، اقدامات تکمیلی عاجل برای واکسینه کردن دام‌ها انجام شود.

تقوی تصریح کرد: این بیماری در دام زنده هیچ علائم مشخصی ندارد و تنها از راه آزمایش خون مشخص می‌شود که نیازمند دستگاه‌های آزمایشگاهی و نیروی مجرب است.

وی با بیان اینکه ۹۰۰ رأس دام در دیشموک خون گیری شدند، گفت: از این تعداد ۶۱ رأس دام مبتلا تشخیص داده شدند که ۵۶ رأس آن مبتلای قطعی بودند که معدوم شدند.

تقوی افزود: مرحله دوم پایش مردم در روستاها، پس از جواب آزمایش‌ها انجام و تیم سلامت شبکه بهداشت شهرستان کهگیلویه به سرپرستی پزشک متخصص بیماری‌های عفونی به همراه دارویار و داروهای مورد نیاز به روستا اعزام شدند و علاوه بر دارو برای بیماران، آموزش‌های لازم همچون عدم استفاده از شیر و فرآورده‌های لبنی و گوشت خام به اهالی روستا ارائه شد.

کد خبر 6098456

دیگر خبرها

  • اگر دست‌تان سوزن سوزن می‌شود احتمالا به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • اگر دستتان سوزن سوزن می‌شود به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم