Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@06:06:46 GMT

کشف رابطه بیماری دوقطبی با آلزایمر

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۲۴۷۵۰

کشف رابطه بیماری دوقطبی با آلزایمر

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر کوروش شاه‌پسند، عضو هیات علمی پژوهشگاه رویان در خصوص به قطعیت رسیدن رابطه آلزایمر و بیماری دوقطبی اظهار داشت: ما در پژوهشگاه رویان موفق شدیم مکانیزم مولکولی مرگ سلول‌های عصبی در بیماری دوقطبی را معرفی کنیم که این موضوع برای اولین بار در دنیا صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نتیجه تحقیقات این تیم تحقیقاتی در پژوهشگاه رویان گفت: در این پروسه ثابت کردیم همان عاملی که سلاح عصبی را در مغز در برابر بیماری آلزایمر از بین می‌برد، در بیماری دو قطبی هم باعث مرگ سلولی می‌شود.

وی ادامه داد: این بدان معناست که عامل بیماری‌های دو قطبی و آلزایمر یکی هستند در صورتیکه تا کنون بیماری دو قطبی یک بیماری روانی شناخته شده بود.

بیشتر بخوانید: تشخیص آلزایمر ۱۰ سال زودتر با آزمایش خون

وی با بیان اینکه ارتباط تنگاتنگ بیماری‌های دوقطبی و آلزایمر می‌تواند مسیر درمان را راحت‌تر کند، عنوان کرد: در این پروسه به این نتیجه رسیدیم که آسیب مغز در بیماری آلزایمر با بیماری دو قطبی یکی است از این رو می‌توان در راستای درمان این دو بیماری گام‌های خوبی برداشت.

شاه‌پسند با بیان اینکه مکانیزم آسیب سلول‌های عصبی طی بیماری دو قطبی مشخص شد، تاکید کرد: وقتی روند دو بیماری یکی است درمان و واکسینه کردن افراد در برابر این بیماری‌ها با سهولت بیشتری صورت می‌گیرد و می‌توانیم با تولید محصول، دارو‌های بیماران مبتلا به الزایمر و دوقطبی را تولید کنیم.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان گفت: ما برای اولین بار نشان دادیم بیماری دوقطبی روانی نیست و فیزیولوژی است که مغز درگیر می‌شود.

به گفته شاه پسند، این تحقیقات با انجام آزمایشات روی مغز انسان با مجوز پزشکی قانونی انجام گرفته است. اکنون به دنبال اخذ مجوز از وزارت بهداشت هستیم که امکان کارآزمایی بالینی را پیدا کنیم.

به گفته این محقق، اختلال دوقطبی (یا شیدایی-افسردگی) نوعی اختلال خلقی و بیماری روانی است. افراد مبتلا به این بیماری دچار تغییرات شدید خلق می‌شوند. اختلال دو قطبی به صورت معمول در آخر دوره نوجوانی یا اوائل دوره بزرگسالی تظاهر پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: این بیماری انواع مختلفی دارد که مهمترین انواع آن اختلال دو قطبی نوع یک و نوع دو است. این اختلال از نوجوانی به بعد در افراد ظهور و بروز می‌کند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کشف مهم محققان ایرانی درباره بیماری دوقطبی/ ارتباط با آلزایمر!

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۴۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) نظر محمدرضا طالقانی درباره‌ دوقطبی دبیر - خادم: رسول همیشه خویشتن‌داری کرده

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • (ویدئو) نظر محمدرضا طالقانی درباره‌ دوقطبی دبیر - خادم: رسول همیشه خویشتن‌داری کرده
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید