Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@21:28:21 GMT

افراد مشهور مبتلا به اختلال دوقطبی

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۶۰۳۶۹

افراد مشهور مبتلا به اختلال دوقطبی

ونسان ون‌گوگ، هنرمند افسانه‌ای که یکی از چشمگیرترین نقاش‌های دنیا بوده در زندگی شخصی‌اش دارای شخصیتی سخت، غیر‌عادی و دمدمی‌مزاج بوده است. کارشناسان درمورد وضعیت دقیق پزشکی او اتفاق‌نظر ندارند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از وقایع اتفاقیه نوشت: در فرضیه‌های مختلف، مشکلات او را ناشی از صرع، افسردگی و اختلال دوقطبی می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرانجام در مقاله‌ای در مجله روانپزشکی، بیماری ون گوگ، اختلال دوقطبی مطرح شد زیرا او در هر دوره‌ای افسرده و بعد از آن دوره پایداری از انرژی فزاینده و شور و هیجان پدید می‌آمد.

ویرجینیا وولف: رمان‌نویس معروف انگلیسی از نوسانات خلقی و فروپاشی روانی در طول زندگی‌اش رنج می‌برد که درنهایت با خودکشی به زندگی خود خاتمه داد. در مقاله‌ای گفته می‌شود او از 13 سالگی دارای علائمی شبیه اختلال دوقطبی بوده است؛ از افسردگی شدید گرفته تا هیجان شیدایی. ویوین لی: هنرپیشه توانایی که به‌خاطر بازی‌اش در نقش اسکارلت در فیلم «بربادرفته» در اذهان همچنان باقی مانده ازجمله افراد معروفی بود که متأسفانه دچار اختلال دوقطبی بود و سرانجام رفتارهای غیر‌قابل پیش‌بینی‌اش شهرت حرفه‌ای او را نابود کرد و ازدواجش را از هم پاشاند.

ژان کلود ون دام:او که در فیلم‌های اکشن زیادی ایفای نقش کرده (رینگ خونین، مرگ ناگهانی و...) با توجه به اینکه زندگی حرفه‌ای‌اش رو به پیشرفت بود اما زندگی شخصی‌اش به‌تدریج در حال ازهم‌پاشیدن قرار گرفت. او چهاربار طلاق گرفت و به‌سمت مصرف کوکائین پیش رفت تا اینکه متوجه شد اختلال دوقطبی دارد و به‌تدریج تحت درمان قرار گرفت و بعد از چند سال، از این اختلال رهایی پیدا کرد. کاترین زتاجونز: بازیگر برنده جایزه اسکار و همسر مایکل داگلاس، بازیگر معروف در سال 2011 اعلام کرد به‌دنبال راهی برای درمان اختلال دوقطبی نوع دوم است که با دوره‌های شیدایی خفیف با شدت اوج و تحریک‌پذیری کمتر و متناوب با افسردگی همراه است. او حتی مدتی در مرکز روانی بستری شد. حال او بهتر از قبل است اما به‌طور کامل هنوز درمان نشده است. اسکات استپ: مرد اول گروه موسیقی راک کرید، به‌تازگی متوجه شده به بیماری دوقطبی مبتلاست. او معتقد بود این بیماری لکه ننگ و شرمساری را نیز به‌همراه خواهد داشت اما به‌هرحال او این مسئله را پذیرفته و دوره درمانی شدیدی را سپری می‌کند و تحت دارودرمانی است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۰۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با اشاره به برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان گفت: در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود.

امیرسالار شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان اظهار کرد: اختلال اوتیسم با توجه به اینکه علتی مشخص و درمان قطعی ندارد، در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود و ایران نیز از این قائده مستثنی نیست و فعالیت‌های خوبی در این خصوص انجام شده است.

وی با اشاره به جزئیات برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان برای نخستین بار افزود: تعداد دونده و ورزشکار با ماهیت فرهنگ و ورزش، با بر تن داشتن پیراهن‌هایی که بر آنها طرح‌های کودکان اوتیسم نقش بسته بود و با شعار «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است» کنار یکدیگر دویدند.

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با بیان اینکه افزایش آگاهی عمومی جامعه هدف اجرایی شدن این طرح بوده است، تصریح کرد: برنامه‌ریزی این فعالیت از حدود سه ماه پیش انجام و زیرساخت‌های مورد نیاز آن فراهم شده است، همچنین ارتباط و هماهنگی با یک تیم ورزشی و تعداد زیادی ورزشکار انجام شد و با پیراهن‌های طراحی شده، این ورزشکاران در شهرهای دیگر و حتی شهرهای خارج از کشور نیز سفیران اوتیسم خواهند بود.

شریفی با اشاره به هماهنگی با هیئت ورزش‌های همگانی استان ادامه داد: با مساعدت باغ غدیر شهر اصفهان، این رویداد صبح روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت، برگزار شد و تعدادی از جوانان اوتیسم و سندروم داون و خانواده‌های آنها نیز در این جمع حضور داشتند.

وی با بیان اینکه برخی افراد از اوتیسم آگاهی نداشتند و با برگزاری این رویداد، به منظور کسب اطلاعات در خصوص این بیماری سوال کردند، گفت: امید است رویدادهای این چنینی ادامه‌دار باشد.

‌ کد خبر 751116

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • بازگشت شفاف قبل از مرگ!
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد